CORONAVIRUS

Eveniment unic, în parcarea Kaufland | O stație ITP mobilă îți testează mașina gratuit

Un service auto din Buzău îi invită pe șoferi să își testeze mașina gratuit la standul organizat vineri, 15 septembrie 2017, în parcarea Kaufland Buzău. Autotranzit și Mobile One vin în sprijinul conducătorilor auto care vor să își verifice automobilele pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de defecțiuni sau accidente rutiere.

Vineri, între orele 09:00 și 18:00, în parcarea hipermarketului Kaund din strada Frăsinet, șoferii vor avea posibilitatea de a-și testa mașina la stația ITP mobilă adusă de servicebl Autotranzit și Mobile One. Echipamentele aduse aici de organizatori vor permite efectuarea unor teste esențiale pentru mașină: motor, frâne, direcție, electrică, stare mecanică, în urma acestora șoferul putând să își formeze o imagine de ansamblu asupra autoturismului evaluat.

În plus, fiecare client care va efectua verificarea va primi un card de asistență rutieră A24 gratuit, ceea ce înseamnă că va beneficia de tractare gratuită oriunde s-ar afla, timp de un an de zile.

Autotranzit SRL este unul dintre cele mai mari service-uri auto din regiune. Funcționând sub cupola Automeister, service-ul auto din Șoseaua Spătarului nr. 45 oferă servicii de reparații, diagnoză, ITP, vopsitorie, direcție, climă și tapițerie, cu autoturism la schimb.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button