Știrile zilei

Evenimentele lunii martie la O’Brothers

Deși martie e cunoscută ca luna în care celebrăm femeia, O’Brothers nu uită și reprezentanții sexului puternic  și  vine cu spectacole de calitate pe gustul tuturor.

Pe 1 martie, începând cu ora 22.00, sunteți cu toții invitați la o petrecere  Red&White, alături de dj Slimboy, unde intrarea este liberă.

Spectacolul de comedie și buna dispoziție revin la Buzău pe 14 martie, de la ora 20.00, în cadrul show-ului  de stand-up cu Teo si Victor Bara. TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol.

Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

În deschiderea spectacolului va performa Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Prețul unui bilet la spectacolul celor doi este de 35 RON.

Adrian Despot & Vița de Vie revin la Buzău în turneul național „ŞASE / ŞASE”. Vița de Vie fac muzică de peste 20 de ani, au lansat 10 albume,  dar cel mai important e că au crescut împreună cu fanii lor, susţinându-se reciproc.  Faptul că mereu au  încercat să mențină calitatea muzicii lor la un nivel ridicat i-a adus în locul pe care îl ocupă astăzi. O’Brothers va fi gazda lor în seara de 15 martie, începând cu ora 20.00.

29 martie este o seară a nostalgiei la O’Brothers. Dan Ciotoi & Generic vin să cânte și să încânte publicul buzoian, de la ora 21.00. Prețul unui bilet va fi de 35 ron.

Pentru informații suplimentare și rezervări, e necesar să sunați la numărul de telefon 0758 068 234.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5