Știrile zilei

EXCLUSIV: Accident cumplit, azi-noapte, în Buzău! (foto/video)

O camionetă încărcată cu stupi s-a izbit violent de un stâlp, azi-noapte, pe Șoseaua Brăilei din Buzău. Două persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 01:30, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Brăila. Șoferul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Sărulești, împrumutase mașina de la locul său de muncă pentru a-și aduce stupii de albine de la câmp în localitatea de domiciliu.

loading...

În camioneta împrumutată de la muncă se mai aflau două persoane – un consătean  de 26 de ani, care deținea jumătate dintre cei 32 de stupi, și soția acestuia. La un moment dat, din motive rămase necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp.

Impactul a fost de deosebit. Cabina mașinii s-a transformat într-un morman de fiare, pasagerul din dreapta rămânând încarcerat.

  • Șoferul a fost scos conștient. Cei doi pasageri, duși de urgență la spital.

A fost nevoie de intervenția pompierilor și a unui echipaj SMURD care să-i scoată pe răniți din mașină. La fața locului a fost chemat un apicultor, care s-a asigurat că albinele din stupii căzuți nu fac alte victime.

Bărbatul de 48 de ani, șofer la o firmă de pe Șoseaua Spătarului, ar fi adormit la volan. El a fost scos conștient din mașină și evaluat medical, nefiind nevoie de transportul la spital.

Rezultatul testului pentru măsurarea alcoolemiei a fost zero. Poliția a deschis dosar penal și continuă cercetările.

Anul trecut, doi bărbați au murit la Aldeni, după ce stupii pe care îi transportau s-au răsturnat, determinând un atac extrem de agresiv al albinelor.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5