Știrile zilei

EXCLUSIV: Accident cumplit, azi-noapte, în Buzău! (foto/video)

O camionetă încărcată cu stupi s-a izbit violent de un stâlp, azi-noapte, pe Șoseaua Brăilei din Buzău. Două persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 01:30, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Brăila. Șoferul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Sărulești, împrumutase mașina de la locul său de muncă pentru a-și aduce stupii de albine de la câmp în localitatea de domiciliu.

În camioneta împrumutată de la muncă se mai aflau două persoane – un consătean  de 26 de ani, care deținea jumătate dintre cei 32 de stupi, și soția acestuia. La un moment dat, din motive rămase necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp.

Impactul a fost de deosebit. Cabina mașinii s-a transformat într-un morman de fiare, pasagerul din dreapta rămânând încarcerat.

  • Șoferul a fost scos conștient. Cei doi pasageri, duși de urgență la spital.

A fost nevoie de intervenția pompierilor și a unui echipaj SMURD care să-i scoată pe răniți din mașină. La fața locului a fost chemat un apicultor, care s-a asigurat că albinele din stupii căzuți nu fac alte victime.

Bărbatul de 48 de ani, șofer la o firmă de pe Șoseaua Spătarului, ar fi adormit la volan. El a fost scos conștient din mașină și evaluat medical, nefiind nevoie de transportul la spital.

Rezultatul testului pentru măsurarea alcoolemiei a fost zero. Poliția a deschis dosar penal și continuă cercetările.

Anul trecut, doi bărbați au murit la Aldeni, după ce stupii pe care îi transportau s-au răsturnat, determinând un atac extrem de agresiv al albinelor.

 

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5