Știrile zilei

EXCLUSIV: El este tânărul găsit mort în lacul de la Marghiloman!

Șoc, printre cunoscuții lui Vasile B., un tânăr în vârstă de 18 ani, din Buzău. Tânărul a fost găsit mort astăzi, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman, iar toate indiciile trimit către varianta sinuciderii.

Vasile era un tânăr sociabil și avea o mulțime de prieteni. În copilărie fusese dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea clasei a opta și admiterea la liceu fusese mutat într-o locuință de tip rezidențial din cartierul Dorobanți.

În luna iunie împlinise 18 ani și, potrivit legii, fusese dat afară din apartamentul DGASPC. Băiatul a fost primit să locuiască în casa unui prieten, însă ar fi fost dat afară și de aici.

Prietenii nu au mai dat de Vasile de pe data de 20 noiembrie, atunci când urma să aibă loc o reuniune cu foștii colegi. Tânărul ar fi fost foarte abătut, lucru care i-a îngrijorat pe toți prietenii lui.

„Le-a spus că îi iubește mult și că ar vrea să se roage pentru el. De pe 20 nu mai știe nimeni nimic despre el. Mai avea un frate instituționalizat, care e într-un centru de la Berca”, ne-a povestit un apropiat.

Vasile B. a fost găsit astăzi mort pe fundul lacului din Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Dacă inițial s-a vehiculat varianta unei crime, examinarea cadavrului a infirmat această supoziție: trupul nu prezenta urme de violență, fiind însă într-o stare avansată de descompunere.

Se pare că trupul tânărului s-ar fi aflat în apă de cel puțin două zile. Cadavrul a fost transportat la morga SML în vederea efectuării necropsiei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

7 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5