Știrile zilei

EXCLUSIV: El este tânărul înecat în lacul de la Siriu!

Din păcate, bănuielile tuturor s-au confirmat. În barca descoperită aseară goală pe mijlocul lacului de acumulare de la Siriu se afla un tânăr, care ar fi căzut în apa adâncă de câteva zeci de metri. Bărbatul nu purta vestă de salvare.

Auraș Cherciu avea 32 de ani și locuia în Făurei, județul Brăila. Era necăsătorit și locuia cu mama sa, tatăl acestuia decedând acum câțiva ani. Bărbatul deținea un service auto în oraș și era un tânăr extrem de popular, cu un cerc foarte mare de prieteni. Apropiaților nu le vine să creadă că moartea l-a răpit dintre ei tocmai pe Auraș.

Aseară, tânărul a urcat barca pe autoturismul său BMW seria 5 și a pornit spre Siriu, alături de un prieten. Ajuns pe malul lacului, Auraș a lansat barca la apă, a pornit luminile și a început să se plimbe pe lac. Rămas pe mal lângă mașină, prietenul său a observat, la un moment dat, că barca lui Auraș se rotește în cerc. Bărbatul nu a stat nicio clipă pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 pentru a anunța că ceva nu este în regulă.

  • Cum s-a produs tragedia.

Lui Auraș îi plăcea adrenalina. Aseară, pe lac, a luat un viraj strâns la stânga, moment în care i s-a blocat volanul. Tânărul a fost aruncat în apă. Neavând vestă de salvare, s-a dus la fund în câteva secunde, într-o zonă în care apa poate atinge 100 de metri.

Cu volanul blocat, barca s-a învârtit în cerc aproape trei ore, până când carburantul a fost epuizat. Pompierii au tras barca la mal și au început căutările. Până la această oră, cadavrul nu a fost găsit.

  • Familia nu a știut nimic până azi-dimineață.

Până acum câteva ore, identitatea bărbatului căzut în apă a rămas un mister. Între timp, prietenul tânărului a stat de vorbă cu polițiștii, care au decis să ia legătura cu familia.

Azi-dimineață, mama lui Auraș mergea la biserică, în localitatea Făurei. Pe drum, femeia a fost oprită de un polițist, care i-a spus că este căutată la telefon de o persoană. După câteva secunde, femeia a căzut din picioare, deoarece la capătul celălalt era un alt om la legii, care i-a spus că fiul ei a suferit un tragic accident pe lacul de la Siriu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close