Știrile zilei

EXCLUSIV: Fotbalist din Buzău, căzut pe stradă după ce ar fi consumat etnobotanice

Cei doi tineri ajunși aseară la Urgențe după ce s-au bătut crunt la intersecția Bd. Unirii cu strada Viitorului nu sunt singurele victime ale consumului de substanțe bănuite a avea efect psihoactiv. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, legitimat la o echipă din Liga a IV-a buzoiană, a căzut pe stradă cu doar zece minute înainte de bătaie, după ce ar fi fumat „o țigară”.

Scenele șocante s-au derulat sub privirile îngrozite ale clienților din zona Superbet Unirii Sud. Un martor care i-a sărit în ajutor a povestit scenele cumplite la care a asistat:

„Eram cu un prieten în fața casei de pariuri în momentul în care l-am văzut pe A.C. ieșind din barul de alături. Era însoțit de un alt tânăr și am înțeles că fumase o țigară. La un moment dat, a căzut din picioare. Avea fața vânătă, mâinile și picioarele încleștate, pupilele dilatate. Am sărit imediat și l-am mușcat de deget, l-am dezbrăcat și l-am stropit cu apă. Fetele de la Superbet au chemat ambulanța. Am stat acolo până când l-a băgat un jandarm în ambulanță și l-au dus la spital. Celălalt băiat am înțeles că a mers până la pod, unde ar fi căzut și el.”, a mărturisit, sub protecția anonimatului, unul dintre martori.

Tânărul în vârstă de 29 de ani nu se află la prima abatere. Numele său apare menționat într-un dosar instrumentat de DIICOT, în care o buzoiancă a primit 1 an și 10 luni închisoare pentru efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. El a avut calitatea de suspect, cel mai probabil din cauza faptului că era consumator.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: