Știrile zilei

Explicația pentru lipsa luminilor tricolore de pe fațada Prefecturii Buzău

Clădirea în care funcționează Instituția Prefectului județului Buzău nu mai este înviorată de luminile tricolore cu care se obișnuiseră buzoienii an de an. Motivul, odată cu plecarea prefectului Carmen Ichim de la Casa Albă…nu mai are cine să le plătească!

Carmen Ichim, cel mai bun prefect pe care l-a avut Buzău în ultimii ani, plătea din propriul buzunar pentru multe dintre nevoile instituției. De la mușcatele din fața instituției până la repararea porții laterale lăsate în paragină, Carmen Ichim a plătit din propriii bani pentru ca instituția să nu mai aibă un aer retrograd.

De altfel, luminile tricolore care înfrumusețau fațada clădirii pe toată durata lunii noiembrie erau plătite tot de către Carmen Ichim, recent eliberată din funcție din ordinul ministrului liberal Marcel Vela.

„Așa am ajuns, la 30 de ani de la Revoluție. Așa am înțeles noi să marcăm 30 de ani de libertate. Cu luminile stinse, cu pumnii strânși și cu ura în suflet..”, este comentariul plin de amărăciune al unui internaut.

Carmen Ichim a fost înlăturată de la șefia Prefecturii Buzău fără un motiv anume. Singurul argument valid al celor de pe margine este acela că, fiind acum la putere, PNL trebuie să își impună oamenii proprii în funcții cheie.

Până acum, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a semnat un ordin de numire în funcție a vreunui prefect la Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Daca intr-adevar doamna Ichim a platit din propriul buzunar niste „treburi” desi cam greu de crezut in aceste vremuri cand astia mai avutii sunt mai zgarciti ca restul oamenilor de rand…rezulta incompetenta sistemului sau nu stiu acum cum sa zic altfel.
    De ce nu a mers la toma FALIMENTAR DE BUZAU sa ii ceara pt ca el citez „…am(are) bani pt orice…”
    Laudele lui de la inceput de mandat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close