CORONAVIRUS

F. Charm și DJ Sava „au rupt boxele” aseară în Piața Daciei – FOTO/VIDEO

Dedicată genului pop-dance, ultima seară din cadrul evenimentului „Zilele Buzăului 2014” i-a avut ca invitați, printre alții, pe celebrul ippDJ Sava, însoțit de Raluka și pe îndrăgitul cântăreț F. Charm.

Primii doi au încins atmosfera în Piața Daciei, după ce au ales să interpreteze melodii fredonate de mai toți tinerii,  precum „Aroma”, „Love you” sau „I like”.

  • Cel care a electrizat mulțimea a fost însă tânărul F. Charm, cunoscut mai ales pentru succesul obținut cu melodia „30 de grade”.

F. Charm și-a făcut apariția flancat de cele două dansatoare care îl însoțesc pretutindeni și care fac spectacol cu mișcările lor, ori de câte ori urcă pe scenă.

Cântărețul a arătat că poate interpreta melodii rap,  dar și piese mai romantice, după cum însuși a declarat: „Vreau să vedeți că uneori, pot cânta și melodii romantice, așa că, în seara asta o să vă invit să cântați alături de mine piesa „Departe de tine”, a anunțat de la microfon artistul.

Showul s-a dezlănțuit în momentul în care cântărețul a cedat presiunilor publicului și a interpretat melodiile „30 de grade” și „Guantanamera”.

Publicul s-a despărțit cu greu de artistul în vârstă de 33 de ani, care a mulțumit buzoienilor pentru atmosfera oferită.

 

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: