Economic

Fabrica de Bere Ursus va produce prima bere LA BORCAN. Unde vom putea bea „The Jar”

Dacă berea cu aromă de fructe sau berea la metru nu mai reprezintă de mult o noutate, ele găsindu-și repede locul în meniurile bragagiilor din oraș, berea la borcan va fi, cu siguranță, un element de atracție pentru iubitorii spumoasei băuturi obținute din malț și flori de hamei.

Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanţi producători de bere prezenţi 00641d74ceca3474bcbc86e4a201337c_Lpe plan local a lansat recent prima bere draught la borcan. Ambalajul „The Jar” (Borcanul) este disponibil pentru brandul Grolsch, doar în restaurante și localuri selectate atent în toată țara.

  • Este foarte probabil ca, la Buzău, borcanul cu bere să poată fi consumat în cele două berării deja consacrate, dar și în alte localuri de pe raza județului.

Parte din grupul SABMiller, Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Printre mărcile Ursus Breweries se numără Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell și Miller.

La Buzău, Ursus a ajuns în 1996, după ce  fabrica de bere VULTURUL S.A. a fost achizitionată de catre grupul South African Breweries. În 2005, Ursus Breweries a început doua proiecte de investitii, cu o valoare totala de 50 milioane de Euro, pentru extinderea si dezvoltarea fabricii. La finalul proiectului, fabrica din Buzau a ajuns si-a marit capacitatea de productie săptămanală cu 150 %.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button