CORONAVIRUS

Fabrica de Bere își deschide porțile pentru buzoieni

Înfiinţată în 1978, unitatea de producţie din Buzău este astăzi una dintre cele mai ­mo­derne fabrici de bere din România. Mărcile Ur­sus TimBreweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pils­ner Urquell, Azuga, Redd’s și Stejar.
„Vino să înveți cum se face berea Timișoreana și să afli secretele maeștrilor berari de la Fabrica de bere din Buzău. Pe 28 și 29 mai te așteptăm la Zilele Porților Deschise!” Este invitația lansată de către reprezentanții Fabricii de Bere din municipiu, care îi invită pe toți buzoienii să descopere cum se produce berea la standarde tehnologice de ultimă oră.
Invitația este valabilă în zilele de 28 și 29 mai, atunci când fabrica organizează Zilele Porților Deschise. Fabrica de Bere Timișoreana din Buzău și-a deschis porțile pentru prima dată la 35 de ani de la înființare, în toamna anului 2013. Atunci, mii de buzoieni au trecut pragul fabricii și au petrecut în Piața Daciei, unde Timișoreana a organizat Oktoberfest, în paralel cu Ziua Porților Deschise.Fabrica Bere
„Dacă ai peste 18 ani, vino să îți dezvăluim misterele gustului desăvârșit al berii tale preferate și să te cinstim cu bere proaspătă, direct din fabrică. La final poți încerca specialitățile noastre, Timișoreana Nepasteurizată și Timișoreana Nefiltrată și te vei bucura de activități de voie bună alături de cei dragi. Programul tururilor în fiecare zi este 10:00 – 19:00. Halba sus și înscrie-te pentru un tur de vizitare. Locurile sunt limitate!”, anunță organizatorii.
Din 2005 până astăzi, URSUS Breweries a investit peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii, astfel încât capacitatea de producţie a crescut cu 150%.  De-a lungul celor 38 de ani de existenţă, fabrica a avut o creştere susţinută, contribuind la dezvoltarea socială şi economică a oraşului, prin crearea a peste 400 de locuri de muncă şi prin parteneriatele puternice cu furnizorii locali.
Înscrierile se fac pe Facebook sau la telefon (foto jos):
Tim

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close