Știrile zilei

Familia lui Mădălin, ANUNȚ important

Familia lui Niță Alexandru Marian, tânărul decedat în accidentul de motocicletă de vinerea trecută, face un anunț important, după ce în presă au apărut informații legate de înmormântare.

Mai exact, apropiații lui Mădălin, asa cum îl stiu prietenii, fac un apel către toți cunoscuții băiatului să fie prezenți sâmbătă, la ora 11:00, la capela din satul Bentu, acolo unde va fi oficiată slujba de înmormântare. Mai mult, ei vor să îl petreacă la groapă în zgomotul de motoare turate, în amintirea pasiunii care l-a răpit pe Mădălin dintre ei:

Hai să ne adunăm sâmbătă, la ora 11.00, la capela din Satul Bentu să-l conducem pe ultimul drum pe fratiorul meu, în mod special cine are motor si stie ce însemna viata pe doua roti. Să-l scoatem din Casa Domnului cu sunetul făcut de motoarele turate!, a scris pe Facebook fratele defunctului.

Niță Alexandru Marian a murit marți dimineață, după patru zile de agonie petrecute într-un spital din București. Soția sa, Andreea, decedată pe loc în urma căzăturii de pe motocicletă, a fost înmormântată ieri la cimitirul din Gălbinași.

În urma lor rămân acum o fetiță de patru ani și două familii distruse de durere, care nu își doresc acum decât să se facă dreptate.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */