Știrile zilei

Familie din Buzău, clipe de GROAZĂ în Parcul Marghiloman!

O dimineață liniștită petrecută în parc s-a transformat repede într-un coșmar pentru o tânără familie din Buzău. Doi tineri părinți au trăit clipe de groază în momentul în care au realizat că, din joacă, fiica lor în vârstă de cinci ani a rămas cu capul blocat într-un element metalic al unui stâlp de la locul de joacă.

Ieri, fetița se afla alături de familia sa la locul de joacă din Parcul Marghiloman. A fost nevoie de numai câteva clipe de neatenție a părinților pentru ca micuța să bage capul, din joacă, în elementul metalic ornamental montat pe un stâlp din apropiere. În momentul în care a realizat că s-a blocat, copilul a început să plângă și să se agite, existând pericolul să se rănească.

Neștiind ce să facă, familia a sunat imediat la 112. Pompierii sosiți de urgență la fața locului au reușit să depărteze elementele metalice suficient de mult încât să îl scoată pe copil în siguranță.

Personalul unei ambulanțe sosite la fața locului a evaluat-o medical pe micuță, după care a predat-o în siguranță familiei.

Tot ieri, pompierii buzoieni au fost chemați să deblocheze unșa unui apartament de pe strada Ciochinescu. Înăuntru au găsit cadavrul proprietarei, o bătrână în vârstă de 80 de ani.

Ziua nefastă a continuat cu două incendii devastatoare, unul de vegetație, iar celălalt, de locuință, focul luând două vieți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button