Știrile zilei

Fată de 17 ani, dispărută fără urmă | Polițiștii sunt în alertă

Dispariția unei fete de 17 ani, din satul buzoian Căldărăști, i-a pus pe jar pe oamenii legii și pe rudele acesteia. Familia a anunțat poliția și cere sprijinul tuturor celor care pot da detalii despre locul în care s-a afla fata.

Radu Mariana Diana are 17 ani și este deja mamă a doi copii, o fetiță de aproape doi ani și un băiețel de opt luni. Locuia la familia concubinului ei, un bărbat cu zece ani mai mare, alături de care – spun rudele – n-ar fi avut cea mai liniștită viață.

În ultima perioadă era tot mai abătută, însă era o fire introvertită și nu spunea nimănui prin ce trece. Ieri, la ora 15:30, a plecat de acasă cu o geantă mică de voiaj. A fost văzută ultima dată coborând dintr-un microbuz, în gara Obor.

Familia concubinului suspectează că fata ar fi avut o relație cu un alt bărbat, dovadă stând câteva mesaje găsite în telefonul mobil, în care îi cerea respectivului să vină să o ia de acasă. De ieri, tânăra este de negăsit.

Pentru că este minoră, poliția a încadrat-o la Copii dispăruți:

La data de 04.09.2020, ora 15,30, minora, mama a 2 copil, a plecat voluntar, singura, de la domiciliul concubinului sau, din sat Caldarasi, or. Pogoanele, jud. Buzau, fara a mai revent. Din verificările s-au obtinut date ca aceasta a urcat intr-un microbuz ce se indrepta spre Bucuresti, filnd vazuta de sofer coborand in Gara de Est fara a se cunoaste alte amanunte. Vestimentatie: blugi albastri, hanorac gri, adidasi rosii. Are asupra sa o geanta mica de voiaj cu haine. Fara semne particulare.

SEMNALMENTE: Inaltime:165 cm, Greutate:65 kg. Corpolenta:ATLETIC, Culoare par NEGRU, Natura par:DREPT, Lungime par LUNG, Culoare ochi:CAPRUI.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

    1. Asta e problema??? Ca are copii la 17 ani ??? Treziți va oameni buni!!! Nu mai judecati! Lăsați pe Dumnezeu! Vedeti va de ale voastre linistiti! Era mai bine sa i abandoneze pe undeva??? Atât judecati, prefecților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: