Știrile zilei

FAZA ZILEI! Ce le-a spus Romeo Lungu lui Năstase și lui Argăseală! (video)

Lungu trage cu județul lui! Vicepreședintele Consiliului Județean a avut grijă ca Ilie Năstase și Valeriu Argăseală, proaspeți Cetățeni de Onoare ai județului Buzău, să își lege viitoarea activitate de Buzău.

Pe lângă mesajele de felicitare, cei doi au primit deja și primele „responsabilități”. Vicepreședintele CJ Buzău, Romeo Lungu, le-a transmis un mesaj de felicitare, împreună cu rugămintea ca cei doi mari oameni ai sportului românesc să se implice și în mișcarea sportivă buzoiană.

Cu multă abilitate, Lungu le-a transmis o rugăminte directă, dar rezonabilă, ce a stârnit, într-un final, ropote de aplauze. Într-o notă jovială, fostul arbitru de fotbal și director al Direcției de Sport și Tineret Buzău, a afirmat:

Mă alătur și eu tuturor celor care v-au adus astăzi mesaje de laudă. Eu v-aș mai spune că aveți, fiecare dintre dumneavoastră, și câte o obligație. Domnule Năstase, evident că trebuie să deschideți un club de tenis la Buzău, iar ddumneavoastră, domnule Argăseală, fiindcă sunteți, începând de astăzi, Cetățean de Onoare al județului Buzău, aveți obligația de a aduce Steaua să joace la Buzău, nu la Pitești!”, a transmis Romeo Lungu, mesajul său părând a fi apreciat de cei doi destinatari.

După ce a rămas fără teren, finanţatorul Stelei a dezvăluit că se află în negocieri avansate pentru a disputa meciurile de pe teren propriu într-un alt oraș. Deşi iniţial plănuise să mute echipa din Ghencea la Buzău, Becali pare să fi găsit o soluţie mai bună: Piteştiul.

Ieri, Ilie Năstase și Valeriu Argăseală au devenit Cetățeni de Onoare ai județului Buzău, în cadrul unei ședințe solemne a Consiliului Județean.

Eu cred că cele două titluri acordate astăzi reprezintă enorm. Trebuie să ne promovăm valorile. Este important să promovăm oamenii care au făcut ceva pentru România indiferent de domeniul în care au activat. Prin acordarea celor două titluri aducem nu neapărat o recunoștință celor doi, pentru că prin carierele dânșilor au primit recunoștința dar, astfel noi recunoaștem valorile poporului român. Cred ca a fost una dintre cele mai emoționante zi de când sunt președinte al Consiliului Județean. Cred că astfel numele Buzăului va fi mult mai bine promovat prin intermediul celor doi. Este practic un semnal că a venit vremea să iubim mai mult România, să vedem și să punem mai mult preț pe ceea ce ne apropie.”, a spus președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.