Știrile zilei

FAZELE ZILEI: Bicicleta de pe obelisc, „botezul” Facebook și vulpea flămândă

O imagine face cât o mie de cuvinte, iar noi adorăm să povestim în imagini.

–  Aseară, câțiva copii au vrut să doboare un record mult râvnit, pe acela de a fi primii care urcă o bicicletă pe obeliscul din Crâng. Imaginile de mai jos, de un comic savuros, ilustrează efortul puștilor de a parca o bicicletă sub stele.

– Lipsa hranei le împinge tot mai mult pe animalele sălbatice din habitatul lor natural în mijlocul civilizației. O vulpe flămândă și-a făcut apariția în Parcul Crâng, așteptând probabil să fie hrănită de trecători.

– Noaptea, străzile din Buzău sunt piste de încercare pentru pasionații de mașini. Azi-noapte, un Mercedes și un Audi A6 s-au ciocnit pe bulevardul Unirii, aproape de rondul de la avion. Evenimente similare se petrec frecvent în orașul nostru, însă presa nu le mai mediatizează.

– Poate cea mai performantă primărie de comună din județul Buzău și-a deschis PAGINĂ de Facebook. Pe sistemul „N-ai Facebook, nu exiști”, administrația de la Mărăcineni a decis să intre în online, acolo unde a bifat deja primele lovituri de imagine. În primele zile de la deschidere, pagina a bifat un impact de peste 50.000 de persoane, iar numărul aprecierilor crește de la o zi la alta.

– Primăria Mărăcineni chiar are cu ce se mândri, iar pagina de Facebook tocmai pentru acest lucru a fost creată: să fie un canal de comunicare cu cetățenii săi, care să afle despre proiectele comunei, și pentru a rezolva din problemele comunității.

– Astăzi este ultima zi în care puteți face cumpărături de la „Târgul Prețurilor Mici” din parcarea XXL. Haine, articole de sezon, încălțăminte din piele și alte produse de calitate superioară pot fi cumpărate la prețuri fără concurență.

VIDEO: BuzăuAlert.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button