𝐷𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝐴𝑛𝑑𝑎 𝑠𝑡𝑖𝑚 𝑐𝑎 𝑠𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑎 𝑝𝑒 𝑝𝑙𝑎𝑛 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙 𝑠𝑖 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑎 𝑐𝑎𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑖 𝑠𝑖 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑑𝑢𝑐 𝑢𝑛 𝑖𝑚𝑝𝑎𝑐𝑡 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑖𝑣 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑢𝑧𝑜𝑖𝑎𝑛𝑎. 𝑁𝑜𝑖 𝑎𝑚 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑢𝑡-𝑜 𝑝𝑒 𝐴𝑛𝑑𝑎 𝑖𝑛 2022 𝑙𝑎 𝑜 𝑖𝑛𝑡𝑎𝑙𝑛𝑖𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑐𝑢𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑚𝑏𝑎 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑛 𝑏𝑖𝑛𝑒 𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑧𝑎𝑢. 𝐷𝑒 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖 𝐻𝑜𝑡𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑃𝑖𝑒𝑡𝑟𝑜𝑎𝑠𝑎 𝑎 𝑑𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑔𝑎𝑧𝑎 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑛𝑒𝑡𝑤𝑜𝑟𝑘𝑖𝑛𝑔 #𝑆𝑒𝑟𝑖𝑆𝑜𝑐𝑖𝑎𝑙𝑒, 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑛𝑎 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑛𝑎 𝑭𝒖𝒏𝒅𝒂𝒕𝒊𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂𝒓𝒂 𝑩𝒖𝒛𝒂𝒖 𝑠𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑎𝑙𝑛𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎 𝑖𝑑𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑧𝑎𝑢 𝑢𝑛 𝑙𝑜𝑐 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖. 𝐻𝑎𝑖𝑑𝑒𝑡𝑖 𝑠𝑎 𝑜 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑝𝑒 𝐴𝑛𝑑𝑎 𝐴𝑛𝑡𝑜ℎ𝑒.
Anda Antohe: Pot afirma că ea m-a ales pe mine. La finalizarea INPPA am avut oportunitatea de a lucra la o casă de avocatură prestigioasă, experiență ce mi-a creat premisele de a înțelege, pe lângă cunoștințele tehnice dobândite, mecanismele de management ale unei companii. Avea să fie un preambul despre ceea ce urma să se contureze. Astfel, pentru că permanent orașul natal a rămas în sufletul meu și că industria ospitalității a fost puternic înrădăcinată în ADN-ul familiei mele, după 10 ani am decis să revin în Buzău și să transform business-ul familiei într-o prioritate, înglobând toată experiența dobândită anterior.
Anda Antohe: Deși inițial persoanele apropiate nu au înțeles rațiunea pentru care am ales să-mi aloc resursele de timp și energie în alte companii, aparent dincolo de repere raționale, am susținut că nu poți ocupa o funcție de conducere dacă nu ai deținut în prealabil calitatea de angajat. În mod autentic, au crezut în mine și în faptul că sunt competentă în domeniul exercitat, dar și că sunt capabilă de orice. Treptat, încrederea în mine s-a clădit ca într-o oglindă. A reprezentat aportul emoțional ce mi-a dat curaj să mă avânt în scena business-ului.
Anda Antohe: Indubitabil, emoția este o condiție sine qua non în orice proces de creație. O parte vitală din farmecul poveștilor de familie este continuitatea. Sunt profund recunoscătoare de faptul că activitatea noastră este una recognoscibilă, ce a atribuit industriei ospitalității alte valențe.
Anda Antohe: O amintire realmente indelebilă o reprezintă implicarea mea, ca avocat, într-un proiect ce a presupus dotarea a 17 spitale din țară cu aparatură medicală și în care spitalul din Buzău a fost reintrodus pe listă.
Anda Antohe: Dacă în multe contexte sintagma “omul sfințeste locul” poate părea un truism, pentru mine este adevărul pur. Să luam exemplul unui stup de albine ca și ecosistem: pentru a fi eficienți ca indivizi și societate, trebuie să ne cunoaștem rolul și să îl ducem la îndeplinire cât de bine posibil. Locul de care aparținem și rolul să devină coordonate esențiale ele existenței noastre. Ceea ce trebuie să schimbăm este mentalitatea, acel cumul de convingeri și lentile prin care privim viața cei mai mulți dintre noi. Iar acest lucru se face persoană cu persoană, poveste cu poveste.
Anda Antohe: Uniunea Producătorilor locali, Fondul Științescu Buzău, Buzau International Arts Festival, Teatru la conac, acestea oferă continuitatea unor repere în domeniile respective.