Știrile zilei

Femeie arsă de vie, în casa cuprinsă de flăcări

O să fim sinceri cu dumneavoastră. Știrile REPORTER BUZOIAN sunt acceptate pe tot mai puține grupuri din Buzău. Desele atacuri la adresa publicației noastre sunt vizibile pentru toată lumea, la fel de vizibile cum sunt și direcțiile din care vin. Nu ne plângem; cifrele vorbesc de la sine, dar nu putem să nu remarcăm faptul că vin vremuri grele pentru presă. Pentru că ne dorim să rămânem același partener serios al buzoienilor în cadrul procesului de informare publică, vă invităm să vă abonați la notificările de pe site fie din caseta de sus, fie din clopoțelul roșu din partea dreaptă – jos. E gratuit și nu vă obligă la nimic. Vă mulțumim.


O femeie în vârstă de aproximativ 90 de ani și-a găsit sfârșitul în această noapte în propria locuință, în urma unui incendiu devastator.

În jurul orei 23:30, pompierii buzoieni au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu de locuință în localitatea buzoiană Oreavu. Ajunse la fața locului, echipajele ISU au găsit o casă cu suprafața de aproximativ 100 de metri pătrați, arzând generalizat.

După ce au reușit să stingă flăcările, pompierii au pătruns înăuntru, unde au găsit trupul carbonizat al unei femei de aproximativ 90 de ani.

Cel mai probabil, flăcările au cuprins locuința cu repeziciune, iar nonagenara nu a mai avut puterea să iasă.

După finalizarea intervenției, pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close