Știrile zilei

Femeie atacată de un câine, pe o stradă din oraș

O femeie a fost la un pas să piară sfâșiată de un câine, pe o stradă din orașul Nehoiu. Nimeni nu a intervenit să o ajute, ba mai mult, un bărbat îi smulge acesteia bățul din mână, lăsând-o fără apărare.

Nefericita întâmplare a avut loc joi după-amiază, pe o stradă din orașul Nehoiu. Într-un videoclip postat pe Facebook și pe Tik Tok se vede cum o femeie încearcă să se apere cu un băț de un câine agresiv. O vreme, victima reușește să țină patrupedul la distanță, însă, la un moment dat, un bărbat îi smulge bățul din mână, lăsând-o complet fără apărare.

De altfel, acesta este și momentul în care câinele se repede la femeie și o trântește la pământ. Scena are loc sub privirile mai multor pietoni, care nu par să intervină.

  • 19 secunde, zeci de mii de vizualizări.

Joi, o tânără din Nehoiu a postat pe Facebook filmulețul de 19 secunde, care a strâns rapid sute de comentarii și distribuiri pe rețelele de socializare. De asemenea, zeci de mii de utilizatori au vizionat clipul.

Părerile sunt împărțite: unii susțin că bărbatul care i-a luat femeii bățul din mână ar fi chiar proprietarul câinelui, iar alții cred că animalul ar fi fost provocat. Ei spun că victima atacului este cunoscută pentru obiceiul de a arunca cu bolovani spre haitele de maidanezi.

Doamna Pâslaru adună pietre de pe stradă și le aruncă de la balcon în câinii care trec pe lângă bloc sau dorm prin apropiere de blocul unde stă. Eu i-am zis de multe ori să nu mai facă așa ceva. Toți câinii o latră. (…) Animalele țin minte oamenii care îi agresează. Prin zonă trec copii și nu s-a întâmplat nimic”, este unul dintre mesaje, potrivit știridebuzau.ro.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Baba nebuna! Daca nu poate sa isi vada de drum …
    Din ce se vede pe filmare, catelul doar i-a gaurit putin haina, nu a ranit-o … desi cu siguranta s-a ranit cand a cazut … 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button