Știrile zilei

Femeie de 40 de ani, moartă la spital. Era infectată cu SARS-COV-2

O râmniceancă de 40 de ani a murit în Spitalul Județean Constanța, unde a fost transferată de la Spitalul Județean Buzău,  pentru că starea ei de sănătate, pe fondul infecției cu coronavirus, se agravase.

Potrivit autorităților buzoiene, femeia s-a prezentat la Spitalul Județean pe 23 iulie cu simptomatologie respiratorie specifică bolii COVID-19. O zi mai târziu a fost diagnosticată cu infecție cu coronavirus și a rămas internată în cel mai mare spital din Buzău.

Pe 29 iulie, pentru că starea râmnicencei era din ce în ce mai gravă, medicii au decis transferul la Spitalul Județean Constanța, unde ea a murit o zi mai tâziu. Femeia avea hipertensiune arterială, obezitate și insuficiență respiratorie cronică.

De asemenea, autoritățile buzoiene raportează sâmbătă și decesul unui bătrân de 81 de ani din Buzău. Bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Buzău în 22 iulie cu simptomatologie respiratorie.

A fost confirmat cu SARS-CoV-2 o zi mai târziu și a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Evolutia sa a fost nefavorabilă, forma bolii agravându-se, iar în data de 31 iulie a survenit decesul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. De ce nu spuneți ca era cardiacă ? De ce nu spuneți ca din cauza căldurii si obezității morbide excesive avea problemele de reparație ? Virusul nu i-a provocat moarte iar medicii din ”cel mai mare” și jegos spital din Buzău nu i-au făcut nimic, a ajuns prea tarziu la Constanța caci femeia mai avea zile…a fost ucisă de medici incompetenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close