CORONAVIRUS

Femeie dispărută în canalul de la Cândești. Motivul ȘOCANT pentru care s-ar fi aruncat în apă

O femeie de aproximativ 50 de ani a fost dată dispărută duminică, la prânz, în zona canalului de la Cândești, județul Buzău. Buzoianca s-ar fi sinucis aruncându-se în apa adâncă de cinci metri, după ce firma pe care o administra ar fi copil-inecat-isu-barca2primit o amendă usturătoare de la ANAF.
Mai multe echipaje ale ISU Buzău, sprijinite de scafandri de la ISU Brăila, au demarat cercetările în bazinul hidroenergetic de la Cîndeşti. Primele informaţii arată că femeia, care ar locui la Rătești, ar fi trecut printr-o perioadă de depresie. Anumite voci afirmă că aceasta administra o societate comercială în zona engross-urilor de pe strada Transilvaniei. De curând, ea ar fi primit o amendă usturătoare din partea inspectorilor Antifraudă.
Toate indiciile pe care le au anchetatorii conduc acum către varianta sinuciderii. Un cioban care se afla în zonă ar fi văzut-o pe femeie cum își agață o geantă de gât și se aruncă în apă. În plus, un autovehicul cu care se presupune că victima s-a deplasat în apropierea barajului este acum cercetat de către poliţişti.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button