Știrile zilei

Ferma Tudor ne îmbie cu căpșuni gustoase și sănătoase

Căpșunile reprezintă un fruct delicios și plin de beneficii pentru sănătate. Prospețimea, dulceața și aroma lor intensă le fac să fie fructul preferat de mulți oameni dornici să aibă un stil de viață sănătos.

Astăzi, porția de căpșuni ne este oferită virutal de Ferma Tudor, care a postat pe Facebook imagini cu fructele proaspăt culese. Cine dorește să le și guste nu are decât opțiune: să facă un drum până la Vernești, acolo unde reprezentanții fermei îi așteaptă cu marfă proaspătă.

Costul unei caserole de 500 de grame, doar cinci lei. Comenzi se pot face la unul dintre numerele de telefon: 0729 837 400 / 0725 646 552 . Marfa se ridică doar de la ferma din comuna Vernești.

„Buna ziua, oameni dragi ! 🙂 Astazi culegem pentru dumneavoastră căpșuni din propria ferma 🍓🍓🍓🍓🍓. Prețul este de 5 lei / caserola de 500 grame . Comenzi la numerele de tel : 0729 837 400, 0725 646 552 . Marfa se ridică doar de la ferma din comuna Vernești.”, au scris reprezentanții fermei pe Facebook.

Una dintre cele mai mari beneficii ale căpșunilor este conținutul lor bogat de vitamine și minerale esențiale. Ele sunt o sursă excelentă de vitamina C, care este un antioxidant puternic și joacă un rol crucial în întărirea sistemului imunitar și în combaterea infecțiilor.

Consumul regulat de capsune poate ajuta la prevenirea răcelilor și gripei și poate spori rezistența organismului în fața bolilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button