SportȘtirile zilei

Fii conectat la ponturile tipsterilor experți în fotbalul din Italia! (P)

Dacă îți place fotbalul, n-are cum să nu-ți placă fotbalul italian, acolo unde numeroși români au încercat să-și facă un nume de-a lungul ultimelor decenii. Dacă ești un microbist adevărat, mai mult ca sigur că îți plac și pariurile sportive, așa că vreau să-ți spun unde am găsit eu cele mai bune ponturi și cei mai inspirați tipsteri.

Cele mai bune avancronici și ponturi date de experți

Răsfoind forumul de discuții al meciurilor de fotbal din Italia de pe site-ul comunității pariorilor din România, nu am găsit prea multe noutăți, însă atunci când am navigat spre secțiunea ponturilor, am fost surprins de diversitatea oferită și de numele sonore care furnizează ponturi către portalul comunității.

pariurix-reporterbuzoian-1

Helmuth Duckadam, Florin Caramavrov, Ionuț Angheluță, Marius Huțu, Răzvan Codorean sunt numai câțiva dintre tipsterii care activează în cadrul celei mai tari echipe de tipsteri din România.

Da, ponturile acestora dar și cele publicate de ceilalți pariori pot fi accesate pe site. Eu mă inspir de fiecare dată înainte să pariez pe Serie A, dar nu numai – există și foarte multe ponturi pentru tenis, baschet, handbal, volei și hochei.

Chiar dacă nu sunt de fiecare dată de acord cu pronosticurile găsite, atunci când răsfoiesc pronosticurile de pe site este imposibil să nu găsesc o informație utilă, pe care nu o știam în prealabil și care mă ajută să iau o decizie mai bună.

Cele mai bune ponturi matematice

Te-ai gândit vreodată că se va inventa un sistem care va reuși să genereze profit la pariuri pe termen lung? Știu răspunsul la această întrebare, așa că îți voi prezenta o versiune în dezvoltare a visului tău:

Soccerkeep Italia Serie A
Soccerkeep Italia Serie A

Da, această platformă – care la prima vedere arată ca orice alt site de scoruri și rezultat live – are în spate un algoritm care generează ponturi pentru mii de partide săptămânal (formula este secretă însă algoritmul ține cont de evoluția jucătorilor, de locație, de indisponibilități, de timpi, număr de goluri și multe alte variabile).

Toate aceste predicții matematice pot fi accesate de către oricine, în mod complet gratuit, cu condiția ca vizitatorul să se înregistreze pe site (durează mai puțin de un minut).

Pe lângă ponturi am găsit însă o serie de statistici incredibile, care practic mă ajută să deduc pe cont propriu o serie de ponturi care par extrem de probabile. Intervalele marcării și primirii golurilor, dar și dățile în care echipele au condus și au fost egalate – sau invers – și multe alte detalii de acest gen m-au făcut practic dependent de acest site, pe care îl accesez de fiecare dată înainte de a paria.

Fondatorul comunității pariorilor din România a catalogat această platforma ca fiind „cea mai bună unealtă a pariorilor contemporani,” mărturisind totodată implicarea sa în acest proiect grandios, care a fost dezvoltat în ani de zile – timp în care administratorii au stat de vorbă cu diverși pariori de talie mondială, în încercarea de a afla dedesubturile și rețeta succesului.

Folosind cele două resurse prezentate mai sus, vei avea tot ce îți trebuie pentru a stabili cele mai bune ponturi din Italia, dar și din celelalte competiții, cum ar fi Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și așa mai departe.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close