Știrile zilei

Final de proiect. Alte 80 de blocuri, pe lista de așteptare

Patru blocuri din Buzău au fost reabilitate energetic, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană derulat de Primăria Buzău.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul Ionuț Apostu precizează că blocurile 19 A, B, F și G de pe Bulevardul Unirii au fost reabilitate energetic, în cadrul unui proiect demarat în 2018 în valoare de 8,1 milioane de euro, ce a cuprins 20 de imobile colective.

Un nou proiect cu fonduri europene privind anveloparea blocurilor a fost deja depus, urmând ca lucrările să înceapă, cel mai probabil, anul viitor:

După cum știți, Primăria Municipiului Buzău a depus documentațiile necesare pentru reabilitarea a încă 80 de blocuri prin PNRR cu o valoare de peste 100 de milioane de euro, proiecte ce vor intra în lucru probabil din primăvara anului viitor!” , a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe pagina sa de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 comentarii

 1. Ceva este FALS exprimat sau ERONAT. Daca s-a depus documentatia PENTRU accesarea de fonduri in suma totala de 100 mil euro nu e acelasi lucru cu proiecte aprobate la finantare, care vor incepe „probabil (?!?)” in primavara (cine ar sti cu siguranta, mama?!?).
  In Componenta 5 – Valul renovarii din PNRR, la Renovare Intregrata Blocuri (seisemic si moderat energetic), valoarea TOTALA e de 173 milioane Euro, pentru toata tara. La Renovare energetică blocuri din zone defavorizate, valoarea totala pentru Romania e de 234 milioane euro, iar la Renovare energetică clădiri rezidențiale, judetul Buzau are alocati un total de 18 milioane euro. In niciun caz nu are cum Buzaul sa primeasca 100 milioane de euro dintr-un total de 410 mil euro pentru toata tara si din care doar 18 mil alocati cu certitudine, dar pentru intreg JUDETUL.
  Informatiile pot fi accesate downloadand sectiune Ghid (apeluri anterioare pentru prima axa) https://www.fonduri-structurale.ro/program-operational/23/planul-national-de-redresare-si-rezilienta
  Orisicat, daca 4 blocuri s-au finalizat in 4 ani, in cat timp se vor finaliza 80 de blocuri ca sa putem proba cele spuse de vice? Cele 4 blocuri au cuprins SI 20 de locuinte colective, sau doar? Locuinta colectiva „reprezintă locuința care se încadrează în categoriile:
  spațiu colectiv de tip cămin, spațiu colectiv de tip hotel, spațiu colectiv de locuit de tip tabără.”
  Cine l-a ales vice pe acest domn ambiguu?

  1. Ce intrebare cine l a ales,cei cu acelasi nivel de inteligenta ca el.Idiotii aleg idioti,nesatuii aleg micii si berea si ceilalti raul cel mai mic, desteptii nu fac politica.

   1. Consiliul local ii alege, cu vot secret, dintre ei si la propunerea primarului, a consilierilor sau a grupurilor de consilieri. Am dat-o mai cu mantă, dar tot la nivel de inteligență și la interese făceam și eu referire, corect! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!