Știrile zilei

Final de proiect | Două drumuri județene, la un pas de recepție

Consiliul Județean Buzău anunță că la jumătatea lunii viitoare va efectua recepția lucrărilor de reabilitare a tronsonului Mărăcineni – Podu Muncii al Drumului Județean 203K. Tot în această toamnă va fi recepționat și tronsonul Robeasca – Vadu Pașii al aceluiași drum județean.

Lucrările de modernizare a drumului județean 203K, tronsonul Mărăcineni – Podu Muncii, au început acum cinci ani și ar fi trebuit să să se înheie cel târziu în vara anului 2021. Din păcate, termenul până la care lucrările trebuiau încheiate a fost amânat de mai multe ori, în urma unor probleme apărute pe parcurs, din cauza erorilor de proiectare și a unor lucrări de proastă calitate.

Miile de localnici de pe Valea Slănicului primesc însă o veste bună. În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Județean Buzău, președintele Petre Emanoil Neagu a anunțat că recepția lucrărilor se va face la jumătatea lunii octombrie. O altă veste bună este că tronsonul Robeasca-Vadu Pașii, al aceluiași drum județean, se apropie de inaugurare. Potrivit șefului C.J. Buzău, mai este nevoie de câteva intervenții în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Modernizarea drumului județean 203K a început în vara anului 2018 și a costat 93 de milioane de lei, bani proveniți în proporție de 85 la sută din Fondul European de Dezvoltare Regională, iar 15 la sută din bugetul național.

În primăvară, urmează să înceapă lucrările pe un alt sector din același drum județean, respectiv de la Podu Muncii până la Vintilă Vodă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

 1. Pe timpul tovarășului astea erau recepționate intr o săpt.
  Acum trec ani până sunt recepționate, o bătaie de joc.
  O gașcă de nimeni, își bat joc de o comunitate sau mai multe.
  Banii furați de la comunitate for fi confiscați până la a 3 a generație.

 2. Nu știu cine o să aibă curaj. să semneze recepția ?… șanțuri care nu nici o cădere sunt adevărate capcane….gurile de canal in Beceni au fost asfaltate și nu au mai fost ridicate,asfalt turnat în valurile mării și de o calitate îndoielnică,podete la. care nu s-au umblat schimbând doar balustrada

 3. Ne merităm soarta și cu asta am spus totul.
  As vrea ca Neagu să meargă personal pe întreg sectorul și inapoi. Pe JOS!!! circul săptămânal. Drumul încă este o joacă de copii de 2 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button