Sport

Final de proiect pentru tineri, marca DJST Buzău

În perioada 05.12-06.12.2015 , Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău a organizat proiectul „De 5 Decembrie, zâmbește!”, în centrul de agrement Poiana Pinului, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului – ZIV 2015.  Activitatea de voluntariat în România este Tinerireglementată   de Legea nr. 78/2014.
„Tineri cu vârsta între 14 și 35 ani, membri sau nu ai organizațiilor neguvernamentale de tineret, au răspuns invitației noastre, oferindu-le ocazia de a celebra munca în folosul celorlalți sau în folosul societății civile, de a împărtăși valorile voluntariatului și a le promova.    Au fost prezente ONG-uri cu experiențe bogate în domeniul voluntariatului, precum F.O.R.T.E.S Rm. Sărat, Asociația Sudcarpatica care și-au prezentat proiectele, implicarea și modul în care au practicat voluntariatul.”, au transmis reprezentanții DJST Buzău.
Din partea Direcției Generale Anticorupție –Serviciul Județean Anticorupție Buzau au participat reprezentanți care au susținut o sesiune de informare cu aspecte de interes privind prevenirea faptelor de corupție.
Voluntariatul este o forma de donație, dar nu de bani sau obiecte, ci de timp și de muncă, înseamnă o rețea de prieteni implicați într-un proiect- ecologic, de asistență-socială, educațional sau de comunicare- în care prietenia dă rezultate în beneficiul asociației și al comunității.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close