Sport

Final de proiect pentru tineri, marca DJST Buzău

În perioada 05.12-06.12.2015 , Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău a organizat proiectul „De 5 Decembrie, zâmbește!”, în centrul de agrement Poiana Pinului, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului – ZIV 2015.  Activitatea de voluntariat în România este Tinerireglementată   de Legea nr. 78/2014.
„Tineri cu vârsta între 14 și 35 ani, membri sau nu ai organizațiilor neguvernamentale de tineret, au răspuns invitației noastre, oferindu-le ocazia de a celebra munca în folosul celorlalți sau în folosul societății civile, de a împărtăși valorile voluntariatului și a le promova.    Au fost prezente ONG-uri cu experiențe bogate în domeniul voluntariatului, precum F.O.R.T.E.S Rm. Sărat, Asociația Sudcarpatica care și-au prezentat proiectele, implicarea și modul în care au practicat voluntariatul.”, au transmis reprezentanții DJST Buzău.
Din partea Direcției Generale Anticorupție –Serviciul Județean Anticorupție Buzau au participat reprezentanți care au susținut o sesiune de informare cu aspecte de interes privind prevenirea faptelor de corupție.
Voluntariatul este o forma de donație, dar nu de bani sau obiecte, ci de timp și de muncă, înseamnă o rețea de prieteni implicați într-un proiect- ecologic, de asistență-socială, educațional sau de comunicare- în care prietenia dă rezultate în beneficiul asociației și al comunității.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5