Politică

Fiul a reușit, tatăl mai așteaptă / Ultimele evoluții ale familiei Mocanu de la Buzău

Deputatul Adrian Mocanu a reușit să-i convingă pe liberali. El a fost acceptat în PNL și va face parte, cel mai probabil, din conducerea partidului, alături de fostul senator Ion Vasile.mocan
Tatăl său, senatorul Victor Mocanu, n-a avut succesul juniorului. El s-ar fi arătat interesat să preia şefia Mişcării Populare, însă Basescu a spus nu. Un „nu” categoric, din moment ce nu va veni sămbătă la lansarea celor 41 de candidați ai MP, eveniment al cărui invitat este fostul preşedinte Traian Băsescu.
În cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri, candidatul Mişcării Populare la Primaria Buzău, colonelul Ion Marin, a infirmat venirea lui Mocanu la MP: „Sunt în măsură să vă comunic că acest lucru nu se va întâmpla. Pentru a lămuri acest aspect, am luat legătura cu conducerea centrală, ni s-a confirmat că au avut propuneri pentru a prelua organizația noastră, însă acestea nu au fost acceptate.”, a declarat Marin.
În aceste condiții, nu ar fi exclus ca, pentru a-şi îndeplini dorința de a candida la Consiliul Județean, Victor Mocanu să încerce un „transfer” la PNL.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close