Știrile zilei Utile

Fizica în jocurile de ruleta: Cum poți câștiga?

Jocul de ruleta se numara printre cele mai populare jocuri de noroc din lume. Este un joc apreciat de foarte multe persoane care activeaza in industria jocurilor de noroc, iar un studiu efectuat de catre fizicieni demonstreaza faptul ca fizica te poate ajuta sa castigi la acest joc,  aplicand legile sale. Puse in practica intr-un mod corect, acestea iti pot aduce castiguri importante, indiferent daca joci online, in cazino sau in casele de pariuri.

Cum te poate ajuta aceasta stiinta sa castigi la jocurile de ruleta?

Inca de cand s-au inventat si popularizat aceste jocuri,foarte multi au incercat sa gaseasca diverse metode prin care sa iasa invingatori, aplicand legi ale miscarii, teorii mecanice si matematice , pentru a deveni mai bogati.Multi jucatori, dupa ce afla regulile jocului de ruleta, apeleaza la diverse metode si strategii pentru a aprofunda cat mai bine acest joc. De curand, doi fizicieni straini, care au studiat la Universitatea din Hong Kong, au folosit mai multe metode urmarire a bilei si au analizat timp de mai mult timp metodele de joc, pentru a incerca sa prevada pe ce numar va pica aceasta. Cu ajutorul unor serii de ecuatii, cei doi au descoperit cheia cresterii probabilitatii castigului, sustinand ca poti influenta acest lucru jucand foarte mult.

Jocul de ruleta este unul destul de simplu, care ofera o probabilitate de castig de aproximativ 3%, in prezenta a 37 de numere, incepand de la zero la 36. Cazinou este in avantaj in acest caz, deoarece castigurile sunt oferite doar la 36 dintre numere, iar unul este pastrat , avand un castig de 2.7%. Desigur, exista si cazuri in care cazinoul are castiguri mai mari.

Este posibil sa prevezi miscarea bilei in jocul de ruleta?

Cei doi fizicieni ofera un raspuns pozitiv la aceasta intrebare si concep niste ecuatii care permit cresterea probabilitatii succesului. Cum? Totul incepe de la pozitia initiala a bilei si viteza cu care se misca aceasta. Aceste valori au fost introduse in ecuatii, permitand aflarea pozitiei in care se va opri bila- a numarului castigator. Aceasta este o probabilitate, insa numarul castigator de poate afla si cu unele aparate speciale, care au rolul de a mari cu mult probabilitatea castigului. Cu toate acestea, astfel de aparate sunt interzise si, cu siguranta, nu vor trece neobservate. Oamenii de stiinta au declarat faptul ca au facut acest studiu doar din curiozitate, deoarece nu sunt jucatori adevarati si nici pasionati de astfel de jocuri. Totodata, ei sustin faptul ca, pentru a ajunge la un rezultat in urma ecuatiilor aplicate, e nevoie de experienta si dedicare, asadar, profesionistii in jocul de ruleta, care au experimentat metodele de joc mai mult timp, ar avea sansa de a ,,pacali,, bila, in scopul unor castiguri mai sigure.

Problema pe care o prezinta aceste jocuri de noroc si metoda prin care ele pot fi pacalite ramane un subiect liber de dezbatut. Este destul de complicat sa ajungi la un rezultat potrivit, luand in calcul toate variantele. Cu toate acestea, pentru cei care cunosc pe indelete aceasta stiinta exacta, nu este o misiune imposibila.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5