AdministrațiePolitică

Florin Colgiu, SUSPENDAT din toate funcțiile deținute în PNL, după reținerea de aseară

Florin Colgiu a fost reținut de DNA sâmbătă seară, fiind acuzat de complicitate la luare de mită în formă continuată. El ar fiPREMIERA-LA-BUZAU-300x336 intermediat tranzacția dintre nașul său, Cristi Bîgiu și un mituitor, om de afaceri din Buzău.
„Biroul Politic Județean al PNL Buzău a luat decizia suspendării din partid, până la clarificarea problemelor cu justiția, a lui. Florin-Mădălin COLGIU, membru al acestui organism.
Precizăm că, în conformitate cu prevederile tranzitorii ale statutului PNL ca urmare a fuziunii dintre PNL și PDL, există posibilitatea operării de modificări în structurile de conducere paritare ale celor două foste partide, structuri ce asigură împreună conducerea tranzitorie a noului partid”, se arată în comunicatul remis redacției noastre.
Florin Mădălin Colgiu este și vicepreședinte al organizației naționale a Tineretului Național Liberal. În octombrie 2013, Colgiu s-a căsătorit cu fiica unui notar renumit din Buzău, fiind cununat de către președintele Consiliului Județean, Cristinel Bîgiu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: