Educaţie

Florina Stoian a revenit la IȘJ | Ce „surpriză” i-a pregătit ministrul Pop

Florina Stoian a revenit la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău, după ce instanța a suspendat Ordinul de demitere, însă greul abia acum începe pentru șefa IȘJ. Azi-dimineață, la scurt timp după ce a ajuns la serviciu, generala s-a trezit cu Corpul de Control al ministrului pe cap.

Coincidență sau nu, vizita oficialilor de la București are loc în aceeași zi în care Stoian a fost repusă pe post. Șefa învățământului buzoian este de părere că vizita reprezintă o vendetă personală, o modalitate de a-i găsi nod în papură celei care l-a înfruntat pe șeful învățământului românesc.

Corpul de Control a anunțat că va rămâne la Buzău cel puțin o săptămână, având drept sarcină verificarea activității manageriale a IȘJ Buzău începând cu data de 1 martie 2017 și până în prezent.

Florina Stoian a fost demisă la jumătatea lunii august, alături de alți 12 șefi de inspectorate școlare din țară, printr-un Ordin al Ministrului Educației. Șefa IȘJ Buzău este primul inspector din lotul demișilor care a obținut în instanță suspendarea ordinului. Ieri, al doilea inspector general, Cătălin Canciu, de la Brăila, a câștigat la Curtea de Apel Galați și se va întoarce la conducerea instituției.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button