Știrile zilei

Focuri de armă pe o stradă din Buzău | Zona este împânzită de poliție

A fost mobilizare impresionantă a poliției pe strada Democrației din municipiul Buzău, unde, marți după-amiază, au fost raportate focuri de armă. Primele date arată că a fost vorba despre o altercație în apropierea locuinței familiei Argintaru.

Potrivit unor surse citate de șansanews.ro, conflictul s-ar fi iscat în urma unei neînțelegeri familiale. Mai exact, fiica lui Ion Mantu, cunoscut drept Ion Argintaru, se căsătorise de curând cu un tânăr de aceeași etnie, a cărui familie locuiește în zona străzii Transilvaniei.

Conform sursei citate, scandalul ar fi pornit după ce tânăra soție ar fi fugit de la casa soțului și s-ar fi întors la locuința părintească. Astăzi, membrii familiei de pe Transilvaniei ar fi mers pe Democrației, pentru a o lua pe fată și a o duce înapoi în casa soțului. Cel care ar fi tras cu arma  – neletală, din primele informații – ar fi chiar fratele tinerei.

Nimeni nu a fost rănit în împușcături, însă unui bărbat i s-a făcut rău și a fost scos pe targă din locuință. O ambulanță SAJ l-a transportat la UPU pentru investigații amănunțite.

La fața locului se afla dislocate numeroase forțe ale poliției și jandarmeriei buzoiene. La această oră, polițiștii încearcă să îi găsească pe toți cei implicați.

Întreaga zonă este restricționată circulației rutiere, până la finalizarea cercetărilor.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button