Administrație

FONDURI EUROPENE LA BUZĂU: Șeful Consiliului Județean, întâlnire cu liderii ADR Sud-Est

Consiliul Județean Buzău rămâne consecvent în respectarea promisiunilor legate de atragerea de fonduri europene pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a Buzăului. Ieri, președintele Consiliului Județean, alături de responsabili din instituție și de primarul Constantin Toma, s-a întâlnit cu reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est pentru a discuta despre proiectele viitoare ce pot fi implementate la nivel județului și care sunt condițiile de eligibilitate.

„Împreună cu reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, cu Primarul Municipiului Buzau, domnul Constantin Toma, am discutat, astazi, despre oportunitatile viitoare privind atragerea de fonduri europene nerambursabile in judetul Buzau, dar si despre pasii pe care trebuie sa-i parcurgem pentru ca proiectele aflate in lucru sa devina eligibile. Multumim reprezentantilor ADR Sud-Est pentru sprininul acordat!”, a scris președintele Consiliului Județean Buzău pe Facebook.

Anunțată de Petre Emanoil Neagu la începutul acestui an, strategia Consiliului Județean pentru 2017 cuprinde, în primul rând, absorbția de fonduri europene, proiect realist prin care se pot duce la bun sfârșit proiectele începute și se pot iniția altele noi. Printre acestea se numără reabilitarea clădirii Spitalului Brătianu și asfaltări de drumuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button