ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Forțe proaspete! Ei sunt cei trei noi ofițeri de poliție încadrați la IPJ Buzău

TREI OFIȚERI DE POLIȚIE, ABSOLVENȚI AI ACADEMIEI DE POLIȚIE "ALEXANDRU IOAN CUZA”, AU FOST ÎNCADRAȚI LA IPJ BUZĂU

 Trei ofițeri de poliție, absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2022, au fost primiți în rândul polițiștilor din Buzău, în cadrul unei ceremonii de repartizare la structurile în cadrul cărora își vor desfășura activitatea de specialitate, pentru care au acumulat cunoștințe pe durata studiilor absolvite.

Astfel, începând de ieri, 18 iulie 2022, cei trei absolvenți se vor alătura polițiștilor de la structurile de investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, respectiv juridic, unde își vor desfășura activitatea profesională pentru care s-au pregătit.

În cadrul festivității de primire, conducerea unității de poliție le-a urat un „Bun venit” în familia Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, i-a asigurat de sprijin în desfășurarea atribuțiilor de serviciu ce le revin și i-a îndemnat pe tinerii absolvenți să dea dovadă de responsabilitate, echilibru și spirit de echipă.

Felicitări și mult succes în noua carieră!”, le transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Sa speram ca au ales vocational meseria asta si ca nu se vor deda la pokerisme cu „protipendada”, curvasareli intre colegi si drogangeala din capturile institutiei! Conteaza si de pe unde sunt de fel si ce caracter rezistent la obiceiurile locului are dezvoltat fiecare. Daca as fi superficial, as sugera o alaturare de imagini dintre cei trei si noul lor sef obez, pentru ca as considera ca modul in care te prezinti este rodul gandirii si deciziilor proprii, ceea ce ar rezulta in faptul ca Pantazi gandeste precum un „porc” cu probleme de tiroida si altele.

  2. Dacă Neagu din agent de pază care nici pe Mil Aurora nu știa să își facă serviciul a ajuns ofițer în poliție e clar. La ce sa ne mai așteptăm de la POLITIA Română.

  3. Pantazi este unul dintre cei aproape 200 de polițiști buzoieni scutiți medical de efort fizic.
    Incredibil!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: