Știrile zilei

FORȚE PROASPETE

[box type=”shadow” ]12 poliţişti încadraţi din sursă externă ca specialişti au depus ieri jurământul[/box]

 

Ieri, 12 iulie 2018, 12 ofiţeri şi agenţi de poliţie, încadrați din sursă externă în urma concursurilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, au depus jurământul de credință. Angajamentul luat ieri reprezintă primul pas spre asumarea de răspunderi în numele societăţii.

Aceşti 12 polițiști s-au prezentat la datorie şi urmează să-și desfășoare activitatea ca specialişti în cadrul următoarelor structuri ale inspectoratului: investigatii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră, prevenirea criminalităţii şi silvicultură, comunicaţii şi informatică, structura de securitate, precum şi un ofiţer psiholog.

După absolvirea unui curs de iniţiere în cariera de poliţist şi promovarea examenului de definitivare, aceştia vor deveni polițiști cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.

La nivelul I.P.J. Buzău, în urma concursurilor organizate la începutul acestui an şi în perioada 2016 – 2017, au fost încadraţi ca personal de specialitate, din sursă externă sau prin reîncadrare, 14 ofiţeri şi agenţi de poliţie.

[highlight]„Le dorim mult succes în cariera pe care şi-au ales-o şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru în activitatea desfăşurată în folosul comunităţii!”,[/highlight] a transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */