SportȘtirile zilei

Încă un buzoian, mort la UPU!

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost tratat ca suspect de coronavirus, deoarece suferea de plămâni.

Încă un deces, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău. Ștefan Miloș, fostul președinte al echipei de handbal feminin a Buzăului, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, acolo unde ajunsese cu probleme pulmonare.

Pentru că avea probleme pulmonare, profesorul Miloș fost introdus inițial în cortul din curtea spitalului. Conform procedurii în vigoare, el a fost tratat ca suspect de coronavirus.

În numai câteva ore, problemele s-au agravat, iar medicii nu l-au mai putut salva. Ștefan Miloș a murit chiar în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Potrivit Șansa News, în anii de după Revoluție Ștefan Miloș s-a ocupat de destinele tuturor echipelor de handbal feminin ale Buzăului, indiferent de numele lor: Filvatex, Astral Poșta Câlnău, HC Buzău sau Gloria zilelor noastre. El a ocupat și funcția de antrenor și președinte ori delegat pe lângă Federația Română de Handbal.

Aceeași sursă arată că pe sub aripa protectoare a antrenorului au trecut și câteva internaționale ale handbalului românesc: Amalia Busuioceanu, Anca Lipan sau Petra Blazek.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button