Știrile zilei

Fost șef din IPJ Buzău, răpus de o boală incurabilă

S-a stins din viață, la vârsta de 67 de ani, colonelul în rezervă Ion Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți si apreciați polițiști buzoieni. Colonelul s-a stins duminică, după o lungă suferință și a fost înhumat astăzi, la un cimitir situat lângî Fabrica de Bere.

Ani buni, colonelul Ion Neagu a fost șeful Serviciului Crimă Organizată din Inspectoratul de Poliție al județului Buzău. O vreme a ocupat și funcția de adjunct al comandantului Poliției municipiului Buzău.

De-a lungul carierei, colonelul Ion Neagu a întocmit dosare grele și a fost mentor pentru mai mulți tineri care azi se află în posturi cheie din Poliția buzoiană.

Ion Neagu s-a luptat ani la rând cu o boală incurabilă care în cele din urmă i-a fost fatală:

„S-a ridicat,la ceruri,cel ce a fost Col (r) NEAGU ION…
A fost coleg,prieten, îndrumător…
Sub aparenta duritate,ascundea un suflet bun,gata oricând să ajute deși,uneori,era neînțeles, așa cum se întâmplă cu oamenii care țin la prestanța și demnitatea lor…
Drum bun printre stele,nene Nae…😢, a scris pe Facebook fostul comandant al IPJ Buzău, colonelul Ion Marin.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Dumnezeu să-l odihnească în pace, un profesionist desăvârșit dublat de o rară omenie! Condoleanțe familiei îndurerate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!