Râmnicu SăratȘtirile zilei

Fostul internat al Liceului Agricol devine bloc de locuințe

Încă un proiect de revitalizare urbană menit să aducă beneficii comunității locale, la Râmnicu Sărat. Recent, autoritățile municipiului au anunțat că fostul Internat al Liceului Agricol se pregătește să devină un bloc modern de locuințe sociale.

Potrivit unei postări pe pagina de facebook, în prezent aici au loc lucrări de decapare și execuție a rețelelor electrice, punându-se astfel bazele unei transformări ce va oferi locuințe pentru 40 de familii din municipiu.

  • De unde vin banii?

Investiția este realizată cu fonduri europene atrase de Grupul de Acțiune Locală și de autoritățile municipale din Râmnicu Sărat. Prin această transformare se urmărește nu doar îmbunătățirea aspectului estetic al clădirii, care nu mai era folosită de ani buni ca internat, ci și crearea unui spațiu locativ modern pentru tinerele familii.

Finalizarea proiectului va aduce cu sine o schimbare semnificativă pentru comunitatea din Râmnicu Sărat, oferind 40 de familii șansa de a locui în condiții adecvate și moderne.

„FOSTUL INTERNAT AL LICEULUI AGRICOL VA DEVENI BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE! 🏢
Chiar în această perioadă se desfășoară lucrările de decapare și de executare a rețelelor electrice, urmând ca în cel mai scurt timp modernizarea spațiului să prindă un real contur.
Și de această dată, investiția beneficiază de fonduri europene atrase de Grupul de Acțiune Locală și Municipalitate. Blocul va oferi posibilitatea de locuire pentru 40 din familie din municipiul Râmnicu Sărat.”, au transmis reprezentanții muunicipalității râmnicene pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button