PoliticăȘtirile zilei

Fostul premier Mihai Tudose vine la Buzău

Fostul premier Mihai Tudose și Marian Neacșu, coordonatorul europarlamentarelor la nivel național, vin la Buzău. Ei se vor întâlni cu activul de partid și vor prezenta o parte din strategia partidului pentru alegerile din 26 mai.

Duminică, Felix Rache, coordonatorul județean al PRO România Buzău, însoțit de echipa de conducere locală, Viorel Dobre, Viorel Ștefu și Doru Muzgoci s-a întâlnit la Focșani-Vrancea cu președintele Victor Ponta, cu fostul premier Mihai Tudose, dar și cu colegi din regiune. S-au discutat probleme organizatorice importante, principalul subiect aflat pe ordinea de zi fiind viitoarele alegeri europarlamentare.

De asemenea, cei prezenți au putut afla în premieră o parte din strategia partidului pentru aceste alegeri, strategie care va fi implementată de la nivel central tuturor organizațiilor locale.

„În altă ordine de idei, profitând de un eveniment sportiv local, Final Four la handbal, atât Victor Ponta, cât și Mihai Tudose,  dar și ceilalți participanți la întâlnire au vrut să ia pulsul politic local și au mers printre alegători  la meci. Ei au fost primiți cu căldură de toți cei prezenți, într-o sală arhiplină, ceea ce spune multe despre cum apreciază românii Guvernarea Victor Ponta, cea mai performantă de până acum, când creșterea economică s-a simțit cu adevărat în buzunarele românilor. Tot la această întâlnire s-a decis ca în viitorul foarte apropiat, la invitația delegației buzoiene, fostul premier Mihai Tudose, însoțit de coordonatorul europarlamentarelor pentru PRO România la nivel de țară, să facă o vizită la Buzău, organizația noastră fiind una performantă dar și de la care așteptările sunt pe măsură.”, se arată în comunicatul de presă transmis de filiala Buzău a PRO România.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close