Sport

Fotbal, tenis, șah, alpinism și escaladă, pe agenda Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău

În perioada 09—15.02.2015, în județul Buzău se vor desfăşura competiţii sportive conform calendarului sportiv pe anul 2015 al D.J.S.T. Buzău după cum urmează:

În perioada 14-15.02.2015 , va avea loc competiţia sportivă „CHEMAREA MUNTELUI ” alpinism şi escaladă , organizată de DJST BUZĂU şi CS Zenit Cislău. Competiţia va avea loc ȋn Munţii Buzăului ( Vȃrful Podul Calului ). Competiţia este organizată pentru toţi montaniarzii care doresc să participe. Deoarece competiţia se desfaşoară ȋn zonă montană ȋnaltă, fiecare participant va avea asupra sa materiale , trusă de prim ajutor, medicamente , echipament şi ȋmbracaminte de practică montană adecvat anotimpului.Alpine Climber

  • În data de 13.02.2015, va avea loc competiţia sportivă „OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR” faza judeteana-tenis de masa gimnaziu.Competitia este organizată de ISJ BUZĂU in parteneriat cu DJST Buzau. Competiţia va avea loc la sala de tenis de masa a LPS Buzau incepand cu orele 10.00.

În data de 13.02.2015, va avea loc competiţia sportivă „OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR ” faza judeteana-tenis de masa gimnaziu.Competitia este organizată de ISJ BUZĂU in parteneriat cu DJST Buzau. Competiţia va avea loc la sala de tenis de masa a LPS Buzau incepand cu orele 10.00.

  • În data de 14.02.2015, va avea loc competiţia sportivă „CUPA VERNESTI ” faza judeteana-fotbal gimnaziu.Competitia este organizată de DJST Buzau si Scoala Gimnazială „N. I. Jilinschi” Vernesti. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale NI Jilinschi Vernesti incepand cu orele 09.00.

În data de 14.02.2015, va avea loc competiţia sportivă „OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR ” faza judeteana-sah liceu.Competitia este organizată de ISJ BUZĂU in parteneriat cu DJST Buzau. Competiţia va avea loc la Colegiul Tehnic Buzau incepand cu orele 10.00.

  •  În data de 16.02.2015, va avea loc competiţia sportivă „OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR ” faza judeteana-tenis de masa liceu.Competitia este organizată de ISJ BUZĂU in parteneriat cu DJST Buzau. Competiţia va avea loc la sala de tenis de masa a CSM Buzau incepand cu orele 10.00.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close