Știrile zilei

FOTO: A apărut pe unele mașini din oraș

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Un afiș care le dă fiori proprietarilor de mașini abandonate a apărut, ieri, pe mai multe autovehicule din municipiul Buzău.

Acum doi ani, Primăria a declanșat o luptă împotriva deținătorilor de autovehicule abandonate pe domeniul public. Intersecții precum cea de la Penny sau cea de la Hotel Art au fost eliberate de mașinile puse la vânzare, apărând, astfel, un spațiu civilizat de expunere a mașinilor – talciocul.

Dar buzoienii au continuat să își lase autovehiculele pe domeniul public, în cele mai multe cazuri fiind vorba despre mașini nefuncționale. Greaua despărțire de rable i-ar putea costa însă cel puțin 2000 de lei, deoarece Primăria a început să-i notifice cu privire la sancțiunile ce vor urma:

În Buzău este în vigoare un regulament aspru în ceea ce privește abandonarea mașinilor pe domeniul public. Din cauza infrastructurii depășite și a numărului mare de mașini, municipalitatea nu mai tolerează niciun fel de abatere și, acolo unde este cazul, se intervine prin ridicarea mașinii de pe domeniul public. Recuperarea unui autovehicul ridicat și depozitat în curtea Urbis-Serv poate costa până la 1000 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: