Știrile zilei

FOTO: Accident cu un MORT și un rănit grav pe DN2B / Victima lucra la Spitalul Județean

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă dimineață pe DN2B Buzău-Brăila, în apropiere de intrarea în Gălbinași. Un P1160267șofer din Galați a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Dacia Logan, al cărui șofer a decedat pe loc.
Tragedia s-a produs în jurul orei 07:00, în apropiere de S.C. Avicola Gălbinași. Un șofer aflat la volanul unui autoturism Skoda înmatriculat în Galați, care circula din direcția Buzău-Brăila, a lovit un porc aflat pe carosabil , după care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.
Aici, Skoda a întâlnit autoturismul Dacia Logan, condus din sens opus de către un șofer în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Gălbinași, care se îndrepta spre Buzău.
În urma impactului, ambii șoferi au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția lucrătorilor ISU Buzău pentru a-i scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinilor. Șoferul Loganului, care era frigotehnist la Spitalul Județean de Urgență Buzău, a decedat pe loc.
Celălalt șofer a fost transportat de urgență la spital. Pe câmp, la mică distanță de locul producerii accidentului, se putea observa un alt porc. Polițiștii încearcă acum să stabilească dinamica exactă a producerii accidentului și modul în care au ajuns animalele pe carosabil.
Pe DN2B, pe ambele sensuri de mers, s-au creat cozi de mașini de câțiva kilometri.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button