Știrile zilei

FOTO: Accident cumplit între Cioranca și Costești, produs din cauza unui utilaj agricol nesemnalizat

Impactul puternic nu i-a lăsat nicio șansă șoferului din Audi, trupul său fiind scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii.IMG-20141016-WA0003
Un grav accident de circulație, produs joi seară între localitățile buzoiene Costești și Cioranca, a blocat timp de două ore traficul pe DN2E85. Un autoturism BMW X5, condus de un șofer din Vrancea, s-a izbit violent de un utilaj agricol aflat în fața sa, după care a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Audi A5, condus de un bucureștean de 56 de ani.
Lovitura a fost atât de puternică, încât BMW-ul a fost efectiv rupt în două, șoferul fiind transportat însă la spital cu răni grave. Din păcate, conducătorul autoturismului Audi, care se îndrepta dinspre București înspre Buzău, a decedat pe loc, fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a-i scoate trupul dintre fiarele mașinii.
Martorii spun că utilajul agricol ar fi pătruns pe drumul european fără a semnaliza, ceea ce a condus la producerea unei tragedii. Aceiași martori mai susțin că autoturismul Audi circula cu viteză excesivă, acul kilometrajului oprindu-se la 180 km/h.
Potrivit IPJ Buzău, în cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca oamenii legii să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button