Știrile zilei

FOTO: Accident la Vernești | Șofer în stare de ebrietate!

Impact frontal între două autoturisme, produs astăzi pe drumul național 10, la Vernești. Un șofer băut a intrat cu  mașina într-un autoturism care circula regulamentar, chiar în curba de la întretăierea cu calea ferată.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 17:00. Vina i-ar aparține șoferului unui Renault Laguna de culoare închisă, care circula dinspre Cândești. După ce s-au ridicat barierele, acesta a intrat cu viteză în curbă, nemaiputând evita impactul  a intrat cu viteză într-un autoturism VW Passat de culoare roșie, care venea dinspre Buzău.

Rezultatele etilotestului au relevat faptul că șoferul vinovat se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cazul său, aparatul a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat.

La fața locului a intervenit și o ambulanță, pentru a le acorda celor implicați îngrijiri medicale. Din fericire, ambii șoferi au scăpat teferi din incident.

Șoferul autoturismului Renault se va alge acum cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub infleunța băuturilor alcoolice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button