CORONAVIRUS

La un pas de o tragedie | Accident pe Frăsinet (foto)

Un tânăr șofer din Buzău a fost la un pas să producă o tragedie pe strada Frăsinet din municipiul Buzău. El a intrat cu mașina în plin într-un tractor aparținând societății de salubritate RER Sud, doar norocul făcând ca nimeni să nu aibă de suferit în urma impactului.

Un martor povestește că șoferul autoturismului de culoare albastră nu a schițat niciun gest pentru a evita tractorul, ci a intrat cu toată viteza în el. A avut norocul de a scăpa doar cu airbagurile sărite și cu partea din față a mașinii distrusă, însă noroc au avut și angajații RER, care se aflau pe lângă tractor și care puteau fi pur și simplu striviți dacă erau prinși între cele două vehicule.

Fiind vorba despre o tamponare, a rămas în sarcina șoferilor să se înțeleagă asupra pagubelor produse.

Zona în care s-a produs evenimentul rutier este renumită pentru numărul mare de accidente produse din cauza vitezei. Chiar și după montarea semaforului, unii șoferi calcă la fel de tare pedala de accelerație, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. ar trebui sa plateasca cei de la rer pagubele pentru ca umbla tot orasul nesemnalizati.opresc u de vor ei si se plimba cum vor ei.dar suntem in romania doar!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!