PoliticăȘtirile zilei

FOTO: Andi Cristea deschide primul cabinet de europarlamentar la Buzău. CRISTEA: „Sunt mândru să fiu buzoian”

Europarlamentarul Andi Cristea s-a născut și a crescut la Buzău, oraș de care îl leagă amintirile școlii și ale adolescenței. După ce a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” din municipiu, Andi Cristea a urmat cursurile Facultății de Științe Politice de la SNSPA. Până la 32 de ani, Andi a ocupat mai multe funcții în Ministerul Afacerilor Externe, devenind unul dintre cei mai redutabili diplomați români.
Sâmbătă, 27 septembrie, europarlamentarul buzoian a ajuns la sediul PSD din bulevardul Unirii-Sud, pentru a susține o conferință de presă, în prezența a numeroși reprezentanți mass-media și a activului de partid.Andi BOSCO
El și-a început discursul prin a mulțumi tuturor celor care l-au susținut în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, în urma căreia, tânărul social-democrat și-a adjudecat un binemeritat mandat de eurodeputat.
În continuarea conferinței, Andi Cristea a anunțat deschiderea unui cabinet de europarlamentar în municipiul Buzău, birou la care demnitarul va acorda audiențe și la se poate adresa oricare dintre cetățenii județului:
”Sunt buzoian get-beget si am venit astăzi pentru a anunța înființarea unui cabinet de europarlamentar în municipiul Buzău. Este primul cabinet europarlamentar pe care îl înființez și am vrut să fac acest lucru împreună cu domnul președinte – pe care îl stimez foarte mult – aici, acasă la mine. Buzăul este originea mea; sunt mândru să fiu buzoian și vă asigur că niciodată nu voi uita de unde am plecat”, a declarat Cristea.

 

Biroul de la Buzău nu va fi singurul pe care Andi Cristea îl va deschide. Potrivit acestuia, alte cabinete de europarlamentar vor fi deschise în București și Republica Moldova, deoarece, profesional vorbind, populația de peste Prut reprezintă pentru tânărul nostru europarlamentar o prioritate. De altfel, acesta este membru al delegației UE pentru Republica Moldova și se declară un partizan al politicii de expanisune a UE în zona de est a continentului.
Eurodeputatul buzoian își propune să vină cu regularitate la noul cabinet, pentru a acorda audiențe și pentru a fi în contact direct cu cetățenii din Buzău și cu alegătorii.

Andi Crisssstea Andi Bosssco Boscodealla

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: