SportȘtirile zilei

FOTO: Așa arată cel mai modern complex sportiv din Buzău!

Există o tot mai mare discrepanță între noi, ca oameni, atunci când vine vorba de mișcare și de sport. Pe de o parte, există împătimiții care ar face orice pentru a prinde măcar o oră pe zi pentru antrenamente, pe de altă parte avem oamenii care nu concep să-și rupă o oră pe lună din timpul dedicat serviciului, carierei sau copiilor, pentru puțină mișcare.  Din păcate, mișcarea a început să fie privită o corvoadă inutilă, ca un timp pierdut , în care se puteau realiza atât de multe alte lucruri.

Adulții aleg să-și petreacă altfel timpul liber în fața unui ecran, pe rețelele de socializare, împreună cu prietenii, angajați în activități ce nu presupun efort fizic sau în prejma casei, cu familia. Până și jocurile copiilor se îndreaptă din ce în ce mai mult dinspre parcul de joacă înspre PC-uri și console de joc.

Astfel, atunci când apare o posibilitate de a evada din cotidian, este de preferat să profităm de ea.  În ajutor  vine clubul Offside (www.offsideclub.ro),  o mică oază de liniște situată departe de gălăgia orașului, în apropierea parcului Tineretului. Acest club reprezintă mediul ideal atât pentru mișcare și relaxare, cât și pentru distracție, indiferent dacă vii cu familia, prietenii sau colegii de la birou. Clubul oferă o gamă diversificată de servicii de agrement sportiv sau recreativ.

Doritorii de mișcare în aer liber găsesc  aici o serie variată de facilități sportive, ca de pildă terenurile  de tenis de câmp sau de picior, terenul de fotbal , terenul de volei sau badminton pe nisip, disponibil doar în sezonul estival.

Spre deosebire de alte terenuri de sport, Offside vă oferă siguranță și precizie în mișcare datorită touch pad-ului și gazonului extra utilizat deasupra. Acesta este unul dintre cele mai noi și calitative tipuri de gazon artificial, fiind ideal pentru un joc perfect tot timpul anului.

Clubul Offside poate fi  o scuză bună pentru a petrece mai mult timp alături de familie, fie la o partidă de fotbal de masă sau ping-pong, la un joc de darts, sau, de ce nu, chiar relaxându-vă  la saună și jacuzzi.

Pentru informații și rezervări puteți suna la nr. 0745 530 822, vizita pagina de Facebook https://www.facebook.com/offsideclubbuzau/ sau accesa website-ul www.offsideclub.ro .

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close