Știrile zilei

FOTO: Aseară ne-am aflat la un pas de o tragedie

Accident cu multe semne de întrebare, în Buzău

Sâmbătă seară, inconștiența la volan a fost la un pa să producă victime în rândul buzoienilor care au circulat pe strada Frăsinet. O mașină scăpată de sub control a rupt un gard, a zburat peste un scuar și a ajuns într-o parcare rezidențială, unde aproape a distrus o mașină.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00 pe strada Frăsinet, în zona centrelor comerciale. Un tânăr pe numele căruia ar fi înmatriculat BMW-ul le-a spus polițiștilor că la volan se afla prietena sa, care, ieșind din parcarea Kaufland, a ratat virajul la dreapta către rondul de la avion.

A urmat o cursă a groazei peste scuarul despărțitor, soldată cu distrugerea unui gard metalic, dar și cu avarierea unui Opel din parcarea vecină.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Sunt și voci care susțin că, de fapt, la volan s-ar fi aflat chiar iubitul fetei. Înainte să producă evenimentul, șoferul ar fi efectuat derapaje controlate în parcarea Kaufland, după care a plecat cu scârțâituri.

Evenimentul de aseară readuce în discuție siguranța participanților la trafic din Buzău, care se pot trezi oricând implicați în accidente rutiere produse de șoferi inconștienți.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!