Educaţie Știrile zilei

FOTO: Câțiva elevi din Pedagogic și-au făcut „casa” mai frumoasă!

Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!” a fost cu adevărat diferită pentru elevii clasei a XI-a A de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”. Valorificând o idee a dirigintei lor, elevii au creat mesaje unice și le-au lipit pe treptele școlii, în speranța că îi vor inspira pe colegi și pe profesori.

După un brainstorming organizat împreună cu dirigintele, care este profesor de engleză, elevii clasei a XI-a au stabilit cuvintele care îi definesc și pe care și-au propus să le împărtășească și celorlalți. Au strâns bani și au cumpărat materialele necesare, iar după câteva ore bune de muncă au apărut și rezultatele.

Aici ne petrecem o mare parte a timpului, ceea ce face ca școala să fie o „a doua casă” pentru noi. De aceea, am hotărât să o înfrumusețăm cumva, să aducem un pic de optimism și să îi inspirăm pe colegi. Am ales treptele pentru că reprezintă zona cea mai tranzitată, dar și pentru că oferă o oarecare simetrie. (…) Pentru că am primit încurajări din partea domnilor profesori, ne-am propus să venim și cu alte idei.”, ne-a mărturisit Bogdan Badea, elev în clasa a XI-a A.

Gestul elevilor s-a bucurat de apreciere în rândul elevilor, iar corpul profesoral a decis să extindă proiectul la nivelul întregii școli.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Foarte frumoasa ideea! De acolo de unde au preluat-o, puteau imprumuta si putina culoare pentru ca acele cuvinte motivationale sa nu para indoliate, ci vesele: fericire, bucurie, iubire, iertare…..

    • Costurile au fost destul de mari, iar școală nu a dorit sa le deconteze sau sa ne ofere vopsea colorata, deși aceasta a fost ideea inițială.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */