Economic Știrile zilei

FOTO: Cum arată TEHNO, cel mai mare show-room de scule inaugurat vineri la Buzău

TEHNO a inaugurat, vineri, la Buzău, cel mai mare show-room de scule și unelte al mărcilor BOSCH și STIHL. Pe o suprafața de 300 de metri pătrați, noul magazin oferă buzoienilor toată gama de produse a renumiților producători germani.

Încă de la deschidere, magazinul are pe stoc peste 2.000 de repere, iar ceea ce e cel mai important, prețurile produselor sunt cele mai mici din istoria de peste 20 de ani a magazinului pe piața buzoiană.
Pe lângă prețurile promoționale oferite în ziua deschiderii, prețuri care în multe din cazuri sunt mai mici decât în online, societatea a oferit vizitatorilor demonstrații făcute de profesioniști cu sculele pentru construcții BOSCH și cu unelte de pădure și grădinărit de la STIHL.

Un alt element important pe care TEHNO îl va oferi buzoienilor în noul show-room situat mai aproape de oraș, în strada Frăsinet nr.17, în parcarea Kaufland, va fi service-ul care va efectua pe plan local toate eventualele reparații în garanție și post garanție.

Firma TEHNO se află pe piața buzoiană din anul 1994 și numără peste 30 de angajați. Magazinul deschis vineri se află pe strada Frăsinet nr. 17, în parcarea Kaufland și este deschis zilnic de luni până vineri între orele 9.00-19.00 și sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00.

 

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */