EducaţieSportȘtirile zilei

FOTO: Doi copii de la Agricol și-au văzut visul împlinit!

 Zi cu emoții pentru doi elevi ai Liceului Agricol „Dr. C. Angelescu” din Buzău. Programul „Ziua Ștafetei / Acum decid eu!” le-a permis să își vadă visul împlinit. Ei au devenit fotbaliști pentru o zi la echipa de fotbal Dinamo București.
 Mihai Pahonțu și Emil Nistor, cei doi elevi din clasa a X-a D, s-au aflat ieri la București pentru a se antrena și a juca alături de fotbaliștii lui Dinamo. Copleșiți de emoții, cei doi s-au alăturat „Câinilor Roșii” în cadrul unei partide de antrenament, dând totul pe teren și reușind să demonstreze că nimic nu e imposibil câtă vreme îți dorești cu adevărat.

La final, elevii s-au fotografiat alături de vedetele clubului din Ștefan cel Mare.

„Ziua Stafetei” se adresează tuturor copiilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care știu ce vor sa fie când „vor creste mari” și vor să-si construiască viitorul începand de acum.

Pentru a prelua stafeta, copiii și tinerii trebuie sa facă parte dintr-un grup constituit la nivel local si inscris in campanie de catre un profesor/asistent social/lider ONG.

Profesionistii care ii vor arata unui copil/tanar cum isi practica meseria, implicandu-i si consultandu-i la locul de munca, sunt numiti mentori.”, se arată pe site-ul dedicat programului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close