Educaţie Sport Știrile zilei

FOTO: Doi copii de la Agricol și-au văzut visul împlinit!

 Zi cu emoții pentru doi elevi ai Liceului Agricol „Dr. C. Angelescu” din Buzău. Programul „Ziua Ștafetei / Acum decid eu!” le-a permis să își vadă visul împlinit. Ei au devenit fotbaliști pentru o zi la echipa de fotbal Dinamo București.
 Mihai Pahonțu și Emil Nistor, cei doi elevi din clasa a X-a D, s-au aflat ieri la București pentru a se antrena și a juca alături de fotbaliștii lui Dinamo. Copleșiți de emoții, cei doi s-au alăturat „Câinilor Roșii” în cadrul unei partide de antrenament, dând totul pe teren și reușind să demonstreze că nimic nu e imposibil câtă vreme îți dorești cu adevărat.

La final, elevii s-au fotografiat alături de vedetele clubului din Ștefan cel Mare.

„Ziua Stafetei” se adresează tuturor copiilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care știu ce vor sa fie când „vor creste mari” și vor să-si construiască viitorul începand de acum.

Pentru a prelua stafeta, copiii și tinerii trebuie sa facă parte dintr-un grup constituit la nivel local si inscris in campanie de catre un profesor/asistent social/lider ONG.

Profesionistii care ii vor arata unui copil/tanar cum isi practica meseria, implicandu-i si consultandu-i la locul de munca, sunt numiti mentori.”, se arată pe site-ul dedicat programului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */