AdministrațieȘtirile zilei

FOTO: Drumarii lucrează de zor la asfaltarea drumului către Colți

Început bun pentru revigorarea turismului în zona de munte a Buzăului. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a mers în teren, pentru a lua pulsul lucrărilor de asfaltare la drumul comunal DC 69 Pătârlagele Colți, drum care a fost luat în administrarea instituției de pe bulevard tocmai pentru a putea fi redat circulației.

„Asa cum am promis, asfaltăm DC 69 Patarlagele – Colti. Este un drum important, datorită potentialului turistic al zonei.
Ieri am fost pe șantier, pentru a vedea cum merg lucrările. Oamenii sunt pe teren și muncesc pentru a finaliza cât mai repede acest drum.
Vă invit pe toti, dragi buzoieni, să (re)descoperiti zona Colți, după finalizarea asfaltării drumului!”, a scris Neagu pe contul său de Facebook.

Colți este o comună din județul Buzău, formată din satele Aluniș, Colți (reședința), Colții de Jos și Muscelu Cărămănești. Comuna se află în zona montană a județului și este cunoscută pentru colecția muzeală de chihlimbar, singura din România, aflată în satul de reședință, precum și pentru biserica din piatră din zona satului Aluniș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close